O privire de ansamblu asupra educației colegilor



Întotdeauna a existat o mulțime de dezbateri cu privire la faptul dacă o educație de colegiu online este la fel de bună ca o educație colegiu tradițional. Răspunsul la acest lucru este destul de simplu; Există instituții bune care oferă o educație colegiu online și există instituții proaste care oferă o educație colegiu online. Deci, trebuie să faceți cercetările în același mod atunci când căutați cel mai bun loc pentru a-ți urma educația colegiu online, așa cum ați face un curs offline.
Desigur, nu veți deranja mai ales aflarea locației colegiilor care oferă o educație colegiu online, deoarece nu contează deloc. Cu toate acestea, multe alte puncte pe care le-ar lua în considerare înainte de a participa la un colegiu ar trebui să fie, de asemenea, luate în considerare înainte de a vă înscrie cu o organizație care oferă o educație colegiu on-line.
Creșterea numărului de persoane care urmăresc o educație de colegiu online a dus la creșterea concurenței între instituții pentru atragerea studenților. Cea mai bună modalitate de a evalua credibilitatea unui site care promovează cea mai bună educație online la nivel de colegiu este să întrebați despre acreditarea cursurilor sale. Acreditarea înseamnă că un organism de conducere pentru un anumit domeniu a aprobat cursul și acest lucru este extrem de important pentru a vă ajuta să decideți cine să aveți încredere în educația dvs. online de facultate. Dacă un curs nu este acreditat, atunci trebuie să aflați de ce.
Este posibil să existe un număr de cursuri care nu au primit încă acreditare de la o asociație adecvată sau organism de conducere, dar oferă încă o bună educație colegiu online. De exemplu, instituția poate să fi solicitat acreditarea, dar nu a fost încă evaluată, caz în care puteți verifica efectiv la organismul special că acestea sunt în proces de evaluare a cererii de acreditare. Un alt motiv poate fi acela că nu există un organism adecvat pe care cursul poate fi acreditat. Acest lucru este mai puțin probabil, dar este, totuși, un motiv valabil și nu indică faptul că cursul oferit nu va merita luat pentru a avansa educația online a colegiilor.
Dacă, totuși, veți constata că instituția de învățământ online a fost refuzată acreditarea, este posibil să încercați să vă spuneți că acreditarea nu este importantă. Acest lucru este pur și simplu neadevărat. O educație de colegiu online de la o instituție neacreditată nu va fi privită la fel de mult ca una dintr-o unitate care este acreditată. Alegeți unde ați câștigat cu atenție educația dvs. colegiu online pentru a vă asigura că nu vă pierdeți timpul și banii, având o calificare aproape fără valoare.

Postări populare