10 mari programe de studii online


Conștientizarea câștigării unei diplome online?
În funcție de cursul de studiu și domeniul de specializare care vă interesează, există o mulțime de programe de diplomă acreditate care oferă o experiență educațională excelentă și convenabilă.
Există peste o sută de programe universitare de licență și absolvent. Prea multe pentru a lista aici, așa că vă voi da o mică eșantionare a unor programe educaționale populare pentru a vă începe:
AIU Online - Câștigați-vă gradul online în timp record. Grade în: administrarea afacerilor, justiția penală, tehnologia informației, comunicațiile vizuale.
Universitatea DeVry - studenții au capacitatea de a interacționa cu facultatea și cu alți studenți în timp ce își câștigă diploma. Grade în: tehnologia afacerilor, sistemele informatice, resursele umane, administrarea afacerilor.
Universitatea din Phoenix - O reputație superbă națională pentru furnizarea de profesioniști de lucru cu educație de calitate. Grade în: tehnologia afacerilor, educație, asistență medicală.
ITT Tech - Institutul Tehnic ITT oferă programe on-line acreditate, care vă pot ajuta să dezvoltați cunoștințele și abilitățile care pot fi folosite pentru a vă îmbunătăți cariera tehnică.
Universitatea Kaplan - Câștigați diploma, avansați-vă cariera și faceți totul fără să pierdeți o zi de lucru. Grade în: afaceri, justiție penală, tehnologie și design, paralegal. Certificări în: asistență medicală medico-legală, consiliere juridică, planificare financiară.
Universitatea Walden - Timp de 30 de ani, Walden a ajutat cursanții adulți să-și echilibreze angajamentele personale și profesionale în timp ce câștigă un grad respectat. Programe convenabile on-line de doctorat, masterat și programe de licență.
Art Institute Online - Începeți-vă cariera în design cu programe de învățământ la distanță care se concentrează pe multimedia, web, joc de artă, grafică și design interior.
Colegiul de sănătate naturală Clayton (CCNH) - CCNH vă poate pregăti pentru o carieră plină de satisfacții în domeniul sănătății naturale, nutriției holistice, naturopatiei și herbolologiei.
University of Liverpool - Câștigați o diplomă de masterat de la universitate pentru profesioniștii din întreaga lume. Liverpool a câștigat o reputație internațională de înaltă calitate.
Concord Law School - Recunoscută la nivel național Concord Law School oferă o diplomă Juris Doctor (JD) și un grad JD Executive care poate fi câștigat 100% on-line.

După cum puteți vedea, există o mare varietate de oportunități educaționale care vă așteaptă online. Oricare ar fi obiectivele tale, oricare ar fi visele tale, poți acum să le atingi mai ușor în propriul tău ritm și în confortul casei tale.

Postări populare