3 alternative pentru a investi pentru costurile educației pentru copilul dumneavoastră



În cazul în care scolile de învățământ superior cresc la două procente în decursul unui an, un plan eficient de economisire pentru educația copilului dvs. devine mult mai important decât în ​​trecut. Majoritatea familiilor vor descoperi că viitoarele costuri de învățământ superior vor fi mult mai mult decât au salvat pentru educația copiilor lor. Acest lucru lasă mulți copii să se confrunte cu obținerea unui ajutor financiar pentru a-și plăti o parte din educația colegilor lor. Scopul acestui articol este de a explora avantajele și dezavantajele a patru opțiuni de investiții comune atunci când economisiți pentru colegiu. Acest articol va explora, de asemenea, de ce unele dintre aceste opțiuni sunt mai bune decât altele când se consideră că o parte din educația copilului dvs. poate fi finanțată prin ajutor financiar.
529 Planul de Economii al Colegiului: - Un plan de economii colegial 529 este o opțiune de investiții destul de nouă pentru economisirea colegiilor. Permite doar oricui să salveze pentru colegiu. Există o listă lungă de beneficii ale unui plan de economii colegiu 529, dar poate cel mai important este că câștigurile dvs. cresc fără impozit dacă îl utilizați pentru cheltuieli educaționale calificate. În plus, suma maximă pe care o puteți contribui la un plan de 529 poate să depășească câteva sute de mii de dolari, în funcție de statul dvs. În cazul în care nu utilizați fondurile pentru colegiu, vă puteți retrage câștigurile, însă va trebui să plătiți impozite și o penalizare de 10%. Dacă copilul dvs. primește o bursă, copilul dvs. devine invalid sau moare.
Planurile 529 pot fi cumpărate de obicei prin intermediul unui broker sau al unei societăți de fonduri mutuale, însă un dezavantaj este că opțiunile de investiții pot fi uneori limitate. Din moment ce se califică pentru ajutor financiar se bazează pe un calcul care ia în considerare activele pentru copii, un alt avantaj important al unui plan de economii de la colegiu 529 este că banii din plan sunt clasificați ca active ale părinților, astfel încât mai puțin de 6% Eligibilitatea ajutorului financiar.
Uniform Cadou pentru Minori Act / Uniform Transfers to Minors Act
(Cont UGMA / UTA Custodial): - Beneficiul unui cont de custodie UMGA / UTA este că nu există o limită a contribuției și este ușor de înființat la majoritatea instituțiilor financiare. Cu toate acestea, limitările depășesc cu mult beneficiile. Prima limitare a unui cont UMGA / UTA Custodial este că aceste tipuri de conturi oferă un avantaj fiscal foarte mic. Dacă copilul dvs. are mai puțin de 14 ani, doar primele 800 de dolari din venituri sunt scutite de impozit, următorii 800 de euro sunt impozitați la cota de impozitare a copilului dvs. și după aceea nu există niciun beneficiu fiscal. Cealaltă limitare este că contul trebuie să fie înființat în numele copilului tău. În consecință, dacă copilul are nevoie de ajutor financiar, toate activele vor fi revizuite la o rată de 35%. Prin urmare, acest tip de cont nu este recomandabil pentru cei care ar putea avea nevoie de ajutor financiar.
Contul de economii pentru studenți Coverdell (CESA): - Contul de economii Coverdell este foarte similar cu un plan de economii de 529 de colegii. Principala diferență constă în faptul că, cu un cont de economii Coverdell, puteți contribui numai la 2000 USD pentru fiecare copil și pentru a vă califica venitul brut ajustat trebuie să fie mai mic de 110.000 $ dacă este unic și mai mic de 220.000 $ dacă se înscrie în căsătorie. Contul este clasificat ca activ al părintelui, astfel încât să fie mai puțin de 6% din valoare în raport cu eligibilitatea ajutorului financiar al copilului dumneavoastră.
În cele din urmă, părinții ar trebui să ia în considerare planificarea colegiului pentru a fi un proces extrem de important. Cele trei variante de mai sus pot face acest proces mult mai ușor și financiar din punct de vedere financiar.

Postări populare